4 tips til at vælge den rigtige stripper til festen

4 tips til at vælge den rigtige stripper til festen

februar 11, 2020 1 Af admin

I har besluttet jer for at hyre en stripper, men er i tvivl om, hvilken type stripper I skal booke. Her får du 4 råd til at vælge rigtigt.

En stripper er ikke bare en stripper. Der findes masser af forskellige former for strip, og det er vigtigt, at du vurderer publikummet til den anledning, du ønsker at booke en stripper til. Nogle former er for blide, mens andre hurtigt bliver for meget.

#1: Skal du hyre gennem et bureau eller ej?

De fleste strippere er tilknyttet et bookingbureau, men der findes også selvstændige strippere, der står for det meste selv. Gør op med jer selv, om du vil hyre gennem et bureau eller ej, før I vælger aftenens stripper.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, men overordnet set er I på den sikre side, hvis du hyrer igennem et professionelt bureau, der lever af at stille strippere og eventpiger til rådighed.

Når du booker gennem et bureau som Charlotte Schou Strip & Event, er du generelt sikker på, at stripperne bliver behandlet ordentligt, arbejder under ordentlige og lovlige forhold samt får en anstændig løn for deres arbejde. Det er du ikke altid sikker på, hvis du hyrer en stripper udenom et bureau.

#2: Hvilken type strip vil publikum have?

Når du skal hyre en stripper, skal du vurdere, hvilket publikum der er til begivenheden. Er det til en 18-års fødselsdag, kan der være ældre familiemedlemmer med, der måske ikke bryder sig om den mest hardcore forestilling.

Vælg, hvilken type strip der passer til eventet, med omhu, så du undgår at bringe fødselaren, den vordende ægtemand, -kvinde eller lignende i forlegenhed. Er du i tvivl, bør du konsultere personen, der holder festen, inden du booker.

#3: Skal det udelukkende være strip?

Der findes masser af forskellige former for strip – fra den klassiske, hvor stripperen smider tøjet og giver en lapdance, til de mere hardcore med dildoshow og lignende. Vurdér, hvad du og resten af publikum er til, og overvej eventuelt om det er en idé at kombinere forskellige ydelser i én pakke.

Hos mange bureauer kan du eksempelvis få et almindeligt stripshow efterfulgt af en halv til en hel times topløs betjening af to eventpiger. Der kan være penge at spare, og så kan det gøre festen en del sjovere, hvis I kombinerer flere forskellige ydelser.

#4: Skal det overhovedet være strip?

Mange event- og stripbureauer tilbyder ikke udelukkende kvinde- eller mandestrippere, men også at booke en dværg eller en dragqueen. Måske vil en af disse ydelser passe bedre til festen og gøre indslaget endnu mere festligt. 

Igen er det et spørgsmål om at vurdere, hvad festens deltagere vil bryde sig mest om. Hvis bedsteforældre eller øvrige familiemedlemmer af den ældre generation er med, vil det måske være bedre at hyre en artist, der viser knap så meget hud, men stadig er med til at rykke grænserne og gøre indslaget til en sjov (og måske en smule grænseoverskridende) oplevelse.