Det skal du være opmærksom på, før du lejer et telt til havefesten

Det skal du være opmærksom på, før du lejer et telt til havefesten

februar 11, 2020 0 Af admin

Skal du holde havefest, og ønsker du i den forbindelse at leje et havetelt? Så er der et par ting, der er gode at overveje, før du vælger, hvem du du booker af.

Du skal holde en havefest, og du ved det – det danske vejr er lunefuldt. VI kan aldrig helt regne med det, så derfor vil du gerne leje et festtelt (Festgear Teltudlejning er et eksempel på et sted, hvor du kan leje et festtelt, service, borde og stole osv.) til din fest i eller omkring København. Det er også en god idé at gøre, da et festtelt sørger for at holde gæsterne tørre, samtidig med at det skaber en hyggelig stemning. 

Hvad end du skal bruge festteltet til, om det er til en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag eller en helt fjerde anledning, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Derfor har vi samlet et par råd til dig, som står og skal til at holde en havefest.

4 gode råd i forbindelse med leje af et festtelt

Med disse 4 råd vil du komme langt, når du står og skal til at leje et festtelt. Dermed kan du læne dig tilbage og nyde din havefest i selskab med dem, du har kær.

Forsikring

Du bør få styr på dine forsikringer, når du skal leje et festtelt. Det er nemlig sådan, at et festtelt du lejer ikke er dækket af en almindelig indboforsikring, hvis nu uheldet skulle være ude, og noget ved teltet går i stykker. Det er i hvert fald sjældent, at der er det.

Hvis du bor til leje, skal du kontakte din udlejer og høre om, hvilken slags forsikring han har, og om den dækker.

Har du egen bolig eller vil sætte festteltet op i din kolonihave eller sommerhus, skal du tjekke op på egen forsikring. Du kan altid få tegnet en særlig forsikring, der dækker, hvis nu en gæst skulle komme til at rive teltet i stykker.

Sammenlign priser på teltudlejning og resten til havefesten

Når man skal leje et telt til en havefest, betaler man oftest per kvadratmeter – det er vigtigt, at du sørger for, at det står dig helt klart, hvad det inkluderer. Det kan for eksempel være kvaliteten af teltet, opsætning af telt, eller om der er gulv med.

Vælg en professionel virksomhed at leje dit telt hos. De til hver en tid hjælpe dig med at få klarhed over dine spørgsmål, så du kan få den helt perfekte festtelt til din havefest.

Sørg for at få en skriftlig aftale

Det er en rigtig god idé at få en skriftlig aftale med teltudlejer, når festteltet skal lejes. Med en klar aftale, er der ingen usikkerhed, og I ved begge, hvad du har bestilt. En skriftlig aftale er stærkere end en mundtlig, da der let kan opstå misforståelser.

Derfor vil vi klart anbefale en skriftlig aftale, så der ingen misforståelser opstår og begge parter har noget dokumentation.

Spørg din teltudlejer, om de har i sinde at imødekomme dine behov og ønsker, så I kan få den perfekte havefest uden bekymringer. 

Er festteltet i orden?

Når teltet ankommer i din have, skal du tjekke det for at se, om alt er, som det skal være. Hvis det ikke er som aftalt, bør du klage med det samme. Tag eventuelt billeder med din telefon, som en form for dokumentation. 

Det sker heldigvis sjældent, at der er fejl og mangler eller problemer, når man lejer et festtelt eller andet udstyr til et festligt arrangement.