Sådan får du drømmehaven

Sådan får du drømmehaven

februar 17, 2020 0 Af Scriptomist

En have er ikke blot en have, det er også et sted i hjemmet, hvor vi giver os selv tid og plads til at slappe af og nyde tilværelsen. Hvordan vi indretter vores have, er derfor ikke uden betydning, da haven gerne må matche vores æstetiske præferencer og mentale tilstand.

En drømmehave kræver sjæl og et personligt touch.

Tidskrævende eller nem have?

Når du skal sammensætte den helt perfekte have til dit hjem, så er det vigtigt at du gør op med dig selv hvor meget tid og hvor mange penge du gerne vil lægge i haven.

Drømme er ikke altid helt forenelige med kompetencer, og det nytter ikke noget at kaste sig ud i haveprojekt der kræver meget vedligehold, hvis du ikke har tid eller lyst til det.

Har du lyst til at nyde haven i de varmere måneder, men er det for meget med blomsterbede og vandingssystemer, så skal du måske sammensætte en simpel have, som du ikke bliver træt af.

Hos Voresvilla.dk kan du bl.a. finde inspiration til forskellige have, og hvilken type der måske bedst egner sig til dine personlige præferencer.

Hyggekroge og grillsæson

En have skal være grøn, frodig og smuk at kigge på, men den skal også indeholde områder, hvor det er muligt at opholde sig, spise mad eller læse en bog.

Har dit udeareal ingen terrasse eller hyggekrog, så er dette et must for den perfekte have. Terrassen, altanen eller hyggekrogen er det sted hvor vi primært opholder os, og derfor skal det også være rart at være der.

Når grillsæsonen skydes i gang, skal du have et hyggeligt sted at være med familie og venner, så sørg for at indrette en terrasse eller lignende der er komfortabel, praktisk, hyggelig og pæn. Hvilken farve havemøblerne skal have eller hvad slags krukker du skal vælge afhænger af din personlige stil og udseendet på resten af haven.