Find lokationen til din næste fest på Sjælland

Find lokationen til din næste fest på Sjælland

januar 6, 2021 0 Af admin

Efter en lockdown drømmer du måske som mange andre om at komme væk hjemmefra. Men her på Sjælland har vi altså nogle rigtig fine lokationer til både hverdag og fest. 

Pift havefesten op og gør den til din egen  

Når nu alle strømmer ud og booker dine første fem bud på hvor du skal holde din næste fest. Så tænk ud af boksen og hold en havefest. Men gør den til din egen. Start med at finde en leverandør på Sjælland til  udlejning af festtelte. Når det er på plads, så skal du have fundet et tema for festen. Skal det bare være helt standard, eller skal det være cowboy, marokkansk eller et helt tredje tema som passer til den stemning, som du gerne vil skabe.  

Med en havefest er det nemt at skalere op og ned for dit budget, og også hvor mange elementer festen skal indeholde. Skal det være helt klassisk suppe, steg og is, eller skal der indlægges tid til havelege, en gåtur eller sågar hønsebingo? 

Fantastiske godser og søde badehoteller  

Er haven ikke rammen du ønsker for festen, er vores dejlige ø Sjælland altså spækket med fine små slotte, fantastiske godset, og små søde badehoteller.  

Mange godser og slotte er i dag blevet moderniseret og drives i dag som hoteller med mulighed for overnatning i historiske rammer. Hvis dit budget tillader det, er det en unik ramme om din næste fest.  

Foruden at der er smukke gamle møbler er disse gamle bygninger også omgærdet af en helt særlig mystik, som sætter en stemning, der fint ledsaget af spøgelseshistorier giver dem en særlig sjæl.  

Skal det være mere romantisk, og med havkig, bør du også udforske de mange fine badehoteller vi har. Ofte kan de danne en intim ramme om festen, samtidig med at dine gæster nemt kan overnatte, og man har naturen lige uden for døren. Et godt mix af havefesten og hotelfesten 

Brug byen 

Skal det ikke lugte af natur og lejrbål? Så er der også masser af helt særlige steder at finde i byen. Store gamle industrilokaler, som forbinder det rå med det urbane. Ofte tilbyder disse højt til loftet så det er ikke fordi det bliver trangt, men heller ikke klaustrofobisk, som man måske kunne forvente ved at vælge et lokale i byen.  

Ved at placere festen i en by, gør du det nemt for dine gæster at komme til og fra. Både dem med og uden bil. Er din vennegruppe fyldt med mange som ikke har egen bil, er dette en mulighed som ville tilfredsstille dem.  

En anden fordel er, at der ofte er flere leverandører at vælge imellem når det kommer til f.eks. mad. Store steder som ligger mere decentralt, vil ofte have en fast kok eller leverandør de samarbejder med. Men holder du festen i byen, så kan du altså mere frit vælge om du vil have tre retters skandinavisk menu, eller en taco fra en madcykel i gården.  

Så der er altså masser af muligheder for at holde den bedste fest, både lige uden for døren og en kort køretur væk.