En malermester kan gøre en stor forskel

En malermester kan gøre en stor forskel

februar 2, 2021 0 Af admin

Malere hæver niveauet i dit hjem

Du har som de fleste danskere med hus eller lejlighed en stor interesse i dit hjem. Her i landet læser vi mange boligblade, og på TV er der også mange muligheder for at blive inspireret hvad angår ens bolig. Når først man har fået det basale på plads, og man har en fast månedsløn der giver plads i budgettet, så begynder de fleste at ville hæve niveauet i hjemmet. Det kan man gøre på mange måder, det kan være at man køber et større TV eller en projektor, det kan være man får installeret et nyt køkken eller badeværelse. Der er mange veje man kan gå afhængig af ens interesser. Der er dog en ting man kan gøre, som alle mennesker vil sætte pris på, og det er at få professionelle malermester til at friske ens vægge op.

Hvorfor lige væggene?

Det ligger ligefor, sagen er at alle mennesker har vægge, og de indtager en vigtig omend ofte overset rolle i vores hjem. De er den baggrund, som alt andet placeres på. De er den scene, som vores liv udspilles på i hjemmet. Væggene er det eneste, der påvirker alt andet i hjemmet. Deres farveklarhed eller mangel på samme spiller sammen med farverne på møblerne, i køkkenet, ja selv med de farver og former der gengives på fjernsynet. Væggene er her der og alle vegne, men netop derfor glemmer vi at tænke på dem. Vi kan ikke se skoven for bare træer, som man siger.

Og hvorfor professionelle malere?

På samme måde som vi undervurderer væggenes betydning, så undervurderer vi også betydningen af et veludført malerarbejde. Vores vægge er i bund og grund det mest nedprioriterede aspekt af boligen, på trods af at de er alle vegne. Vi er vokset op med den idé, at vi selv kan male med familie og venner. Så går vi ned og køber den billigste maling, og ender med at skulle give tre lag fordi den dækker så dårligt. Undervejs bliver vi utålmodige, så vores i forvejen elendige teknik bliver endnu værre. At male selv er en sikker opskrift på at få et dårligt resultat. Derfor kan det ikke understreges nok, at det er pengene værd at få en rigtig maler ud. Hvor mange gange tror du at du kommer til at male dit hjem? Nok ikke særligt mange gange, måske bliver denne gang den eneste gang før en eventuel fraflytning. Så du kan ligeså godt få det gjort ordentligt og professionelt.

Tid er penge, og hvis du har et job, så tjener du sikkert det samme eller mere end en maler. Men maleren kan male både hurtigere og pænere end dig, så regnestykket er ganske enkelt. Du kan passe dit arbejde og maleren kan passe sit, og så vinder alle i sidste ende. Alternativet er at du slider og slæber i weekenden, kommer træt på arbejde, og ikke har tid til venner og familie i perioden. Det er ikke det værd ville de fleste mennesker nok sige.