Kom nemt i gang med at spare penge i det nye år

februar 15, 2021 0 Af admin

Føler du ikke, at du har nok penge mellem hænderne, og vil du gerne have endnu flere, er det måske muligt at finde flere penge i dit budget ved at kigge på, hvor du kan spare.

Der er mange mennesker, der betaler alt for meget for mange forskellige ting hver eneste måned. Og skærer de ting fra, de ikke bruger, eller vælger billigere alternativer, kan det hurtigt blive til mange flere tusinde kroner hvert år.

Spar penge på mobil og bredbånd

Et godt sted at starte er at kigge på et billigere mobilabonnement eller billigere internet. Der er alt for mange, der betaler alt for meget for eks. deres mobilabonnement, sammenlignet med deres egentlige forbrug.

Hvornår har du sidst tjekket, hvor meget du bruger på dit mobilabonnement hver måned? Betaler du eks. for 10 GB data hver måned, men bruger du kun 2 GB data i gennemsnit, er der jo ingen grund til at betale for fem gange så meget data.

Eller betaler du 399 kroner for internet, men kan få samme hastighed et andet sted for 299 kroner om måneden, er det jo bare med at få skiftet med det samme.

Spar penge på din transport

Det kan også være, at der er gode muligheder for at spare penge på din transport. Er du eksempelvis træt af at betale mange penge for benzin hver måned, kan du jo skifte over til en elbil, som er væsentligt billigere at køre i. Få lavet installation af lader til elbil derhjemme og lad nemt og billigt din bil op.

Det kan også være, at du helt skal sælge din bil og begynde at tage bussen i stedet for. Det kan spare dig for mange penge hver måned at tage det offentlige.

Invester dine penge og tjen endnu flere penge

Og hvis du vil have endnu flere penge mellem hænderne, kan du med fordel vælge at investere dine nyfundne penge i andre ting, som kan få dem til at vokse. Det kan eks. være i aktier, obligationer eller mange andre ting, som er mulige at investere i nu om dage.

Det er meget nemt at komme i gang med at investere. Dog kan det være en god idé at investere med minimal risiko, så du ikke risikerer at tabe dine penge. Så er det bedre at vælge sikkert og roligt, i stedet for en for høj risiko hvor du taber dine penge.