Sådan får du en god bilferie

Sådan får du en god bilferie

februar 8, 2021 0 Af admin

Skal du snart på bilferie med familien? Der findes mange forskellige måder, man kan tage på ferie med familien på. Mange holder af at tage på bilferie, og bilferien har da også meget godt at byde på. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle ferietyper, men hvis man sørger for at planlægge ferien godt og have ulemperne for øje, kan man for det meste undgå dem og få en rigtig god ferie.

Når man skal på bilferie, er der ofte nogle praktiske ting, som det er vigtigt at have styr på. Derudover er der en del planlægning, som skal gøres. Læs med her, hvor vi hjælper dig til at få en god bilferie.

Hav styr på det praktiske

Først og fremmest er det vigtigt at have styr på det praktiske. Hvilken bil skal I køre i? Er der kun én, som kan køre, eller er I flere, der kan skiftes til at sidde bag rattet?

En praktisk ting, som det er vigtigt at have styr på, er, at hele familien sidder godt, behageligt og sikkert i bilen. Hvis der skal børn med på turen, kan det være, at de skal sidde i autostol. Hvis dette ikke er noget, som du har helt styr på, er det meget vigtigt, at du får det, inden I tager afsted. Det er jo essentielt, at sikkerheden er i top.

For nogle børn kan det være en rigtig god idé med en autostol med isofix. I en sådan autostol sidder barnet godt, trygt og sikkert, når I skal på bilferie. 

Film til ungerne

Noget, som helt sikkert kan betale sig, er, at du forsøger at planlægge lidt underholdning, hvis der skal børn med på ferie. Det kan nemlig blive enormt kedeligt for børn at køre lang tid i bil, og du ved sikkert, hvis du har små børn, at de helst ikke må komme til at kede sig for meget. Så kan det blive en lang tur, hvor humøret i bilen er dårligt, og det er der jo ingen grund til.

Du kan evt. snakke med dine børn om, hvad de har lyst til at have med på turen som en form for underholdning. Underholdning i bilen kan være alt fra spil til film til tegneserier.

Du kan også overveje, om I skal finde abonnementer på nogle film streaming tjenester. På denne måde er ungerne i hvert fald godt underholdt på ferien.

Sørg for at planlægningen er i hus

Der er nogle ting, som det kan være rigtig dejligt at have planlagt hjemmefra. Dette kan fx være, hvor I gerne vil hen på turen. Det er ofte dejligt at have bare en lille idé om, hvor I skal hen, så I har en form for retning, når I tager afsted.

En anden ting, som det er en god idé at have planlagt, er, hvor I skal sove på turen. Skal I overnatte på vandrehjem forskellige stedet, eller har I et telt med i bilen, så I kan bo på campingpladser?