Sådan kan du spare penge uden at ændre specielt meget i hverdagen

Sådan kan du spare penge uden at ændre specielt meget i hverdagen

februar 5, 2021 0 Af admin

Kender du det der med, at økonomien er lidt presset, men at du samtidig føler, at du ikke lever for meget mere end nødvendigt? Så kan det være, du skal overveje at kigge din økonomi i sømmene og finde frem til, hvor der kan skæres ned.

Ofte er der nogle skjulte områder, hvor du sagtens kan slippe et par hundrede mindre om måneden, uden du mærker nogen synderlig forskel i hverdagen. Læs med her, og få ideer til at finde dem frem.

Overvej en anden a-kasse

Det er vigtigt at være medlem af en a-kasse, så du skal naturligvis ikke skære den fra. Det kan have store økonomiske konsekvenser, og derfor vinder du ikke noget ved at gøre det.

Til gengæld kan du overveje at finde en billigere a-kasse, som ellers opfylder de samme behov som din gamle. Generelt har a-kasser ikke så meget med beskæftigelsesindsatsen at gøre, så det påvirker din ledighed minimalt, hvilken a-kasse du har.

Det kan derfor sagtens være en god ide at skifte til en billigere model. Der findes mange a-kasser, og priserne adskiller sig ikke voldsomt fra hinanden, men der kan godt være lidt at hente på månedlig basis alligevel.

Det er selvfølgelig vigtige at find bedste akasse til den bedste pris. Derfor er det bare om at komme i gang med at undersøge sagerne.

Skift internettet ud

Der er faktisk overraskende stor forskel på internetpriser. Ofte kan du spare mindst 100 kroner om måneden på noget, der stort set er det samme alle steder. Derfor er det en god ide at undersøge markedet og se, om du allerede har der billigste, eller om der er penge at spare.

Generelt kan det godt være sådan, at du får bedre kundeservice nogle steder end andre, men spørgsmålet er, hvor meget du er villig til at betale for den slags. Hvis du rigtig gerne vil spare penge, kan det betale sig at finde den billigste internetforbindelse.

Selve internettet er der ingen forskel på, så du betaler i virkeligheden bare for det, der ligger udenom. I din hverdag gør det ingen forskel, hvilken udbyder du har, så det er et oplagt sted at spare lidt. 

Opsig abonnementer, du ikke bruger

Er du typen, som har en masse smarte abonnementer, du slet ikke har brug for? Måske har du fem forskellige streaming-tjenester og tre musiktjenester, en app til at scanne ting og adgang til en online-avis. Det kan faktisk løbe op i ret høje beløb hver eneste måned, og derfor er det en nem og smertefri måde at spare penge på.

Gå dine abonnementer igennem og tjek, hvor mange du kan undvære. Du behøver ikke at opsige dem alle, men der er ingen grund til at kunne se den samme film på flere forskellige platforme.

Generelt lever vi i en verden fyld med muligheder, og det gør også, at vi skal være gode til at begrænse vores vælg. Det kan i længden spare os for en masse penge.