Sådan gør du haven klar til foråret

Sådan gør du haven klar til foråret

marts 12, 2021 0 Af admin

Der er mange måder, hvorpå vi kan gøre haven bedre, flottere eller mere farverig, og hvis du går og tænker på at ændre noget i haven, så er det nu, at du skal tage handling og gøre noget ved det.

Det er faktisk perfekt at anlægge nye planter og blomster lige inden, at vi rammer foråret, så blomsterne og planterne virkelig kan udnytte de tidlige solstråler.

Så læs med her og find ud af, hvad du skal investere i til haven her til foråret, og hvilke smarte løsninger, du kan få til dit drivhus eller terrasse, som vil gøre din hverdag meget nemmere.

De smarte vandingssystemer overlader tid til det vigtige

Måske går du tit og tænker på, at du bruger al for lang tid på at vande dine planter, og du derfor har meget lidt tid til at nyde dem eller give dem lidt ekstra god gødning.

Som blomster entusiast kan der være mange ting, der er vigtige, men vandingen er dog den vigtigste af alle. Og derfor er det oftest, at vi ikke får tid til alle de små ting i haven, såsom at rykke lidt rundt eller plante nye planter.

Her skal du investere i det mest smarte vandingssystem, hvor planten selv sørger for at tage den væske, som den har brug for. Find Kapilærkasse og få mere tid mellem hænderne til de opgaver, der også er vigtige.

Skab farvepaletten ved at plante smukke blomster i haven

Noget af det smukkeste om foråret er, når alle blomsterne springer ud, og du kan kigge ud ad vinduet og stå og nyde den flotteste farvepalette. Det er noget, som kan gøre en glad til foråret, så derfor er det en god idé at anskaffe dig nogle nu.

Gå derfor ud og køb blodrød Storkenæb, smukke gule påskeliljer og evt. nogle lyserøde tulipaner. Det er noget, som virkelig kan sammensætte en del af farvepaletten. og langsomt kan du skabe den hele i haven.

Du kan skabe den flotteste have hele året rundt, hvis du undersøger dine muligheder for forskellige planter, så du hermed kan give din have liv hele året rundt. For planter har selvfølgelig forskellige blomstringsperioder på forskellige tidspunkter af året.