Er kloakken stoppet i Køge omegn – her er døgnservice

april 28, 2021 0 Af admin

Bor du i Køge eller omegn, og har du akut brug for hjælp til en stoppet kloak, så kan du få kloak døgnservice i Køge. Det er en smart og praktisk måde altid at have sikkerheden og trygheden tæt på, uanset hvornår problemet skulle opstå.

Hvis du bor i en ældre bolig, er risikoen for, at kloaksystemet er af ældre dato ret stor. Det betyder også, at det i mange tilfælde kun er et spørgsmål om tid, før det muligvis ender galt. Kloaksystemer og rørene kan gå i stykker og revne, hvilket kræver omfattende reperationer.

Vores livsstil er skyld i stoppede kloaker

En stoppet kloak kan skyldes flere ting. Desværre er vores livsstil i høj grad bidragene til, at kloaker i højere grad stopper til. Det er begrænset, hvad du egentlig må skylle ud og smide i toilettet. Desværre har mange en tendens til at skylle ting som fx vatpinde, renseservietter, rensedupper og andet tilbehør ud i toilettet. Det må man ikke, da det kan sætte sig fast i rørene og kloaksystemet og langsomt over tid bygge sig op. Selv tykt flerlags toiletpapir er en stor synder, og hvis man køber denne type toiletpapir, bør man være opmærksom på at begrænse sit forbrug. I sidste og værste ende resulterer det i en stoppet kloak, som kan koste mange penge at udbedre – og det vil de fleste bestemt slippe for, hvis de kan.

Tegn på en stoppet kloak

Hvis du har en stoppet kloak, kan det i første omgang være besværligt at vide. Det er oftest et problem, der forværres over tid, og ikke før det er forværret i høj grad, vil du begynde at opdage det ud fra diverse typiske tegn.

  • Lugt: Et meget typisk tegn på en stoppet kloak er en dårlig lugt fra rørene. Det kan lugte surt fra risten og rørene på dit badeværelse. Det giver ganske god mening, da det skyldes, at de mange ting, du med tiden har skyllet ud, og som nu sidder fast, med tiden er begyndt at rådne. Det er derfor lugten af råddenskab, der begynder at sive op fra ristene og ud fra rørene.
  • Dårlig skyl: Hvis du oplever, at skyllet er blevet dårligt i toilettet, kan det også være et typisk tegn på en tilstoppet kloak.
  • Høje lyde ved brug af vand: Når du bruger vand, primært på badeværelset, uanset om det er ved toiletskyl, bad eller håndvasken, så kan der lyde høje lyde fra rørene. Det kan skyldes, at der er dårligt vandløb, så vandet så at sige “kæmper sig” gennem rørene.