Få din hjemmeside frem i søgeresultaterne

juni 15, 2021 0 Af admin

Der kan være mange grunde til, at du ønsker, at din hjemmeside skal frem i søgeresultaterne. Måske du har en webshop, der forhandler med varer, der er stor konkurrence på. Og derfor kan det være en enorm fordel at ligge øverst, når folk søger efter netop disse varer.

Det kan også være, at du har en virksomhed, der sælger mere fysiske produkter, men hvor du har oplevet den mere negative side af at have stor online konkurrence. Her kan det også være en klar fordel at ligge højt i søgeresultaterne foran dine konkurrenter – også alle dem, der udelukkende er online.

Hold din side opdateret

Noget af det første, du kan gøre, er at holde din side opdateret. Hele tiden og konstant. Der skal nyt indhold på, og det indhold, der allerede er at finde på din side skal holdes opdateret. Du kan prøve at tænke det som, at dine potentielle besøgende og kunder skal have mest mulig værdi fra din side. Og det får de kun ved at blive præsenteret for indhold, der er nyt, opdateret og tidssvarende. Forestil dig at du er kunden, der skal søge efter brugbare informationer. Det er ikke svært at forestille sig, hvor irriterende og ligegyldige, det er, hvis du kommer forbi en hjemmeside, hvor indholdet og informationerne ikke er brugbare.

Tilfredsstil Google

For at ligge højt i søgeresultaterne, kan du ligeledes tænke over, at du skal gøre Google allermest tilfreds, for ellers vælger de ikke at placere dig højt. Det gør du ved at undersøge, hvordan Google aktuelt ser på din side. Er der plads til en masse forbedringer? Hvis der er, hvilket der stort set med garanti er, kan du med fordel starte her.

Det handler om at score højt og være i grøn på samtlige punkter, så Google til sidst læser din side fuldstændigt tilfredsstillende, og derfor ser en god grund til netop at anbefale din side til søgende, ved at placere den højere oppe.

Få hjælp fra et firma, der har forstand på det

Hvis du indtil nu er på helt bar bund i forhold til, hvordan du griber det an, kan du med fordel få hjælp udefra af et firma, der er specialiseret i det. Besøg SEOhaj for at læse meget mere om, hvad de kan gøre for dig, og hvordan du kan få kvalificere hjælp af dygtige fagpersoner.

Så kan du fokusere på det, du kan finde ud af, som kan få din side eller virksomhed frem, samtidig med, at du ved siden af kommer frem i Google. 

Ansæt medarbejdere der ikke laver andet

Det er så omfattende og krævende et område, at det bestemt er værd at overveje, om du skulle finde en medarbejder, der udelukkende sørger for at din side ligger højt. Det er en fuldtidsbeskæftigelse, der kræver enormt meget tid og energi – det kan sagtens være på niveau med et fuldtidsjob og endda mere til.

Det er bestemt et område, der er værd at investere i, da den gode og positive effekt af de synlige resultater kan komme dig mange gange til gode.