Flere er kreative med indretningen i hjemmet under Corona

juni 1, 2021 0 Af admin

Det er ingen hemmelighed, at Corona efterhånden har stået på i lang tid. Det betyder også, at folk har været nødsaget til at blive hjemme både fra arbejdet og for skolen. Når man bare går derhjemme, så har man lige pludselig meget tid på hånden. Man bliver måske træt af at se på de samme gamle hvide vægge og vil være en smule kreativ. Så kan filmplakater måske være løsningen.  

Hvorfor man skal vælge filmplakater 

I det hele taget, så pynter det altid at have en masse farve på væggen. Hvis ens væg bare er en helt almindelig standard hvid, så mangler man måske lidt ekstra stimulering til hjernen i form af nogle farver.  

Så køb filmplakater for at bryde med den sædvanlige farve. Lige pludselig får man tilføjet et utraditionelt farvevalg på væggen som eksempelvis grøn eller rød.  

Hvis man ønsker at få mere farve ind i hverdagen, så er det en god idé at styre en smule væk fra alt det, man ellers tænker er oppe i tiden. Stilen og æstetikken i boligen er altid individuel, så det der ser godt ud i et magasin, er ikke nødvendigvis det, som får dig til at føle dig mest hjemme.  

Med filmplakater der portrætterer dine yndlingsfilm, så får din egen personlighed også lov til at skinne igennem i indretningen i boligen.  

Udskift dine plakater jævnligt 

Det sjove ved plakater er, at man kan skifte dem lige så ofte, som man har lyst til. det kan være, at man kun har plads til enkelte filmplakater i boligen, men har flere. Så er der potentiale for lidt udskiftning indimellem.  

Alle har under Corona opdaget, hvor lidt deres bolig egentlig skifter udseende. Nogen kan godt lide, at det altid er det samme. Men når man bruger hjemmet som arbejdsplads og fritidssted, så er det godt, hvis nogle ting ændrer sig lidt.  

Her er den nemme løsning uden tvivl at skifte sin filmplakater ud med nogle andre favoritter. Det giver et dejligt farveindspark, og man får næsten en helt ny energi af at se på så dejlige farver.  

Efter der er gået noget tid, så vil man opdage, at man faktisk ikke lægger mærke til farven og motivet lige så meget, som da man satte det op første gang. Når dette sker, kan det være en god idé at begynde at overveje, hvorvidt man skal have skiftet sine plakater ud.  

Lad dine gæster få et indblik i dig 

Når man træder ind i et meget stilrent hjem, så har man ofte ingen anelse om, hvad det er, vedkommende godt kan lide eller noget så basalt som deres favoritfilm. Her kan man jo komme sine gæster en smule i forkøbet ved at vise noget af den personlige side gennem plakaterne på væggen.  

Det kan være, at man er helt vild glad for en bestemt film, og at den har påvirket ens måde at tænke på. Under alle omstændigheder er det en rigtig god samtalestarter til gæster.