Brug et Filibabba legetæppe under aktivitetsstativet

august 12, 2021 0 Af admin

For at sikre at dit barn har det godt og behagelig, og ikke kommer galt afsted når fantasierne flyver afsted, så er et Filibabba legetæppe et godt valg til et sikkert underlag. Med et flot og yderst behageligt tæppe under aktivitetsstativet vil dit barn have muligheden for at lege, tumle, sidde eller ligge på gulvet helt uden nogle bekymringer. Samtidig mindsker du risikoen for et ridset gulv.

Hos Little Happy kan du finde et bredt sortiment af Filibabba produkter og det er her du finder vores udvalg af Filibabba legetæpper. Da de findes i forskellige farver, kan du finde en som falder i din smag så det passer lige præcis til jeres hjem. Grundet tæppets simple og tidsløse design ligner det ikke at det bare er et legetæppe til den lille, men faktisk kan virke som dekoration til hjemmet.

Et legetæppe til sjov og leg

En af de mange fordele ved et legetæppe fra Filibabba, er at dit barn trygt og sikkert kan tumle rundt på gulvet og lade sig forsvinde i en verden af fantasi, hvilket kun er til gavn til alle børnefamilier. En kombination af et Filibabba legetæppe og et aktivitetsstativ er der plads til at dit barn kan sanse rundt om omverdenen på en eventyrlig og udviklende måde. Det er også ideelt til dig, som ønsker et simpelt, tidsløst og smukt design til hjemmet, samt ønsker at dit barn skal have rig mulighed for mange timers sjov leg og ballade.

  • Filibabba legetæppe sikrer dit barn mange timers behagelig sanse og lege oplevelser.
  • Filibabba legetæppe sikrer at kulden fra gulvet ikke trækker sig op i dit barn og dermed forstyrrer den gode leg dit barn er igang med.
  • Filibabba legetæppe passer ind i de fleste hjem på grund af dens simple og tidsløse design og dens lille størrelse på blot 90 cm. Derfor kan den passe perfekt ind på børneværelset, i stuen eller i kravlegården.

Sikker leg på et blødt underlag

Ikke nok med at Filibabba producerer legetæpper som har et sikkert underlag der er lavet af et tyk skum, så dit kære barn trygt kan lege på det, så er det også i 100% økologisk bomuld så huden på dit barn ikke generes under legen. Filibabba producerer kun deres produkter i høj kvalitet og er miljøvenligt, og derfor kan du vide dig sikker i, at dit barn trygt kan tumle rundt på et Filibabba legetæppe.

Filibabba legetæppe er ment til at blive brugt og derfor kan betrækket også tages af og vaskes i vaskemaskinen. Så hvis dit barn kommer til at spilde udover det, er det ikke verdens undergang.