Få en afbetalingskonto du kan bruge som online kredit kort

december 15, 2021 0 Af admin

Julen er en dyr omgang for de fleste, og det kan blive lidt stramt med økonomien.

Hvis du også sidder lidt stramt i det hen over julen, så kan en smart online afbetalingskonto være en god måde at få lidt luft på. Den er nem at oprette og giver mulighed for at købe stort set alt på afbetalings. Der er langt over 3000 butikker på nettet der tager imod den slags betalingsmuligheder. Det betyder at du kan købe stort set alt på afbetaling. Det gælder uanset om det er tøj, legetøj, værktøj, frækt undertøj, vinterdæk, elektronik, mad, indretning, køkkenting ja endda sexlegetøj

Det er utrolig nemt at komme igang og du skal blot bruge nem id og kredit kort for at få det oprettet. Det afløser dyre forbrugslån eller kviklån, hvor du også skal betale en dyr oprettelse. Det gør at du dermed kan låne penge langt billigere. 

Hvordan virker det og hvad skal du gøre for at komme igang.

For at komme igang skal du starte med at oprette en konto. Når dette er gjort kan du begynde at handle på den. Du køber her normalt videre i de shops du plejer at handle i. Det foregår helt som du plejer. Det der nu er anderledes er den betalingsmåde du bruger. Du vægler den nye konto, hvilket betyder at købet ikke trækkes på din bankkonto. Det lander nu i puljen med dine andre køb. 

Når du har lavet alle dine køb, besøg du systemet ved at logge ind. Her kan du nu se det samlede beløb du har handlet for. Køb i de forskellige butikker samles på en konto og betales samlet af. Du kan nu afgøre over hvor mange måneder det skal afdrages på. Vælger du f.eks. 10 måneder, så deles det samlede beløb op i 10 små bidder og trækkes automatisk hver måned på dit kort.