Din investeringsrejse: Sådan kan du starte den

februar 13, 2022 0 Af admin

Her på bloggen skriver vi om livets rejse, og en af de rejser der er en del af livet, ja det er investeringsrejsen. Mange starter den tidligt i dag. Mange unge venter på at blive 18 år gamle, fordi så kan de begynde at investere i aktier og så meget andet. Det er en spændende verden, og man kan nærmest kun blive klogere ved at forbyde sig i den.

Beslut disse ting før din første investering

Før du går i gang med din investeringsrejse, så bør du finde ud af et par ting. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor meget risiko du egentlig kan tåle. Du kan tage sådan en selv-test inde på de forskellige handelsplatforme, hvor du vil blive mødt med spørgsmål der prøver at finde ud af din risikotolerance. Efter du har gjort dette, så bør du finde ud af, hvor mange penge du egentlig ønsker at smide i investeringer. Man kan godt sige, at det er en form for opsparing, men denne her opsparing kan altså gå både op og ned. Vi har jo lige konkluderet, at der jo er en risiko involveret.

Hvad skal du investere i?

Det er et meget svært spørgsmål at svare på, og ingen bør faktisk svare på det for dig. Du skal selv kunne svare på det efter du har lavet den nødvendige mængde research. Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvad det skal være, så kan vi nævne, at nogen af vores læsere sandsynligvis har investeret i Stellar, Tesla og VW. Disse 3 ting er blot eksempler, og du kan finde mange flere ved at læse på hjemmesider som Reddit eller Yahoo Finance.

Det vigtigste du bør huske efter at have læst denne artikel er, at du selv skal lave din research om forskellige investeringer, og så skal du huske at du ikke bør investere flere penge end du kan tåle at tabe. Det er nok sjældent, at det går helt i 0, men der kan hurtigt komme meget store fald.