3 alternative måder at rejse på når du ikke vil flyve

marts 28, 2022 0 Af admin

Vil du gerne ud at rejse meget mere, men er du ikke interesseret i at flyve på grund af miljøet og klimaet, er der heldigvis et par alternativer til det. Her kommer vi med et par bud på, hvordan du ellers kan tage på ferie, når du gerne vil ud og opleve noget, men du ikke lige har lyst til at flyve afsted. Der er mange gode måder at holde ferie på, og det behøver ikke at involvere en tur i et fly.

Find mørklægnings persienner her.

Bilferie

For det første kan du jo overveje at tage på en bilferie, hvis du gerne vil til udlandet, men du ikke vil flyve. Har du en bil, er det jo bare med at sætte dig ind i den og køre afsted. Med en bil kan du stadig nå langt ud i Europa, og det er helt op til dig, hvor langt du har lyst til at køre. Der er jo motorveje til de fleste steder, og det er også lidt hyggeligt at køre på ferie i stedet for, da du på den måde er helt tæt på det landskab, du kører forbi undervejs.

Cykelferie

En anden, og meget grønnere måde at tage på ferie på, er ved at hoppe op på din cykel. Her kan du nemt cykle rundt i det danske land, og du kan da også vælge at tage en afstikker til udlandet, hvis du har gode ben. Det er helt op til dig, om du vil sove i telt, bo i hytter, overnatte på hotel, eller hvordan du nu engang vil sove, når du er på cykelferie. Mulighederne er mange, så det er bare med at få planlagt din tur godt og grundigt, så du kan komme afsted på din tohjulede.

Togferie

Sidst, men ikke mindst, er der jo også mulighed for at tage på ferie i tog. Det kan nemt få dig rundt til mange flotte byer i Danmark, og tager du toget til Tyskland, er der jo mange gode forbindelser til resten af Europa, hvis du gerne vil se noget andet end bare vores egen lille andedam. Du kan fx nemt tage toget til Frankrig, Tyskland, England, Spanien eller hvor du nu ellers har lyst til at tage på ferie til. Ellers er der også altid Interrail, som er en god mulighed for at komme på en unik ferie.