Sådan planlægger du det perfekte babyshower

marts 15, 2022 0 Af admin

Sådan planlægger du det perfekte babyshower

Det er en fantastisk følelse, når et familiemedlem, eller en tæt veninde er blevet gravid, og der derfor er en lille ny på vej ind i livet. Derfor hører der en fest til, hvor man fejrer, at babyen er på vej. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du planlægger denne fest bedst, så du med god samvittighed kan holde det perfekte babyshower.

Start med at invitere dem der skal med

Det første og en af de vigtigste ting er, at du skal invitere dem der skal med til festen. Det skal du fordi, det er en stor begivenhed, og hvis man gerne vil have så mange med som muligt, så er man nødsaget til at planlægge det i god tid.

En god måde at invitere folk på er, at lave et sødt lille kort, og evt. ringe til dem, når de har modtaget det. På den måde kan du også begynde at planlægge hvem der skal hjælpe med hvad, så det bliver den perfekte fest.

Bestil pynt

Når du har fundet en dato og en lokation, og fået inviteret dem der skal med til den glædelige dag, så er det en god idé at få bestilt babyshower pynt med det samme. Det er det fordi, man på den måde kan sikre sig, at man ikke ender med at skulle vente på lange leveringstider eller lignende.

Det vil være forfærdeligt, hvis datoen nærmer sig, og man har problemer med at modtage den nødvendige pynt, fordi man ikke har fået det bestilt i god nok tid.

Find mad og snacks

Når man har bestilt pynt, så kan man begynde at overveje hvilken mad der skal være til festen. Det kan være hjemmelavet mad, hvor alle der kommer bidrager ved at tage en ret med. Hvis man ikke ønsker dette, så kan man mange steder bestille lækkert mad, som alle veninderne med garanti bliver glade for at få serveret. Udover maden, så er det vigtigt at have lidt snacks til dagen, så man ikke går sukkerkold. Det er også en god idé at have dette på plads i god tid.