3 tips til din cykelferie

april 1, 2022 0 Af admin

Har du planer om at tage på en cykelferie her til sommer, men har du ikke prøvet at være på den slags ferie før, kan det være godt lige at læse med her, da vi kommer med et par gode tips, som du kan bruge til at få en god ferie.

Køb det bedste termotøj til piger her.

Gode cykler

Det første tip er at skaffe dig en god cykel eller gode cykler til hele familien. Der er ikke meget ved at skulle køre rigtig mange kilometer på en gammel havelåge, som ender med at gå i stykker efter første dag. Så er det altså bedre at kaste lidt penge efter en rigtig god cykel, så du er sikker på også at få en god køreoplevelse på din tur. Jo bedre en cykel du vælger at købe til dig selv og din familie, hvis de skal med, desto sjovere bliver det også for dig.

Lær at lappe og fixe en cykel

Hvis du ikke har den store erfaring med at ordne en cykel, kan det også være en rigtig god idé at bruge et par timer på Youtube, så du kan lære, hvordan du lapper en cykel, sætter kæden på og hvad der nu ellers lige kan være godt at have styr på, og som du kan komme ud for på din tur. Det kan jo ske, at en af jer punkterer, og så er det jo en skam, hvis der ikke er en eneste i feltet, der kan finde ud af at lappe cyklen igen.

Planlæg turen hjemmefra

Sidst, men ikke mindst, kan det være smart at planlægge hele turen hjemmefra. På den måde skal du ikke finde ud af overnatning på vejen, og du har hele tiden styr på, hvor langt I skal cykle for hver dag. Så ved du, at i dag skal vi cykle 50 km, og vi skal sove på det og det vandrerhjem, eller hvad du nu vælger. Det er godt at være forberedt på den måde, så du ikke kommer frem til hotel eller lignende, hvor der er fuldt booket.

Find termodragter til damer her.