Sådan finder du det fineste ophæng til dine hylder

juni 22, 2022 0 Af admin

Der er intet som tilfredsstillelsen ved at fuldføre et gør-det-selv-projekt. Når du tager udfordringen op og lykkes, føles det, som om at du kan gøre alt! Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt ekstra opbevaringsplads til dit hjem på, kan du overveje at bruge hylder. Men hylder behøver ikke at være kedelige og upersonlige, de kan laves, som man har lyst til, så de passer ind i din stil.

Find den rette længde på hylden

Det første skridt er at bestemme, hvor hylderne skal placeres og måle pladsen. Husk, at du skal have plads til en stige eller skammel, hvis du vil kunne nå ting, der er placeret på højere hylder. Du kan også sætte flere hylder ved siden af hinanden.

Vælg de rette ophæng

Nu, hvor du ved, hvor meget plads du har at arbejde med, er det tid til at vælge ophænget til dine hylder. Der er et par ting, du skal huske på, når du træffer dit valg:

  • Vægten af de ting, du skal opbevare på hylderne – Hvis du gerne vil stille noget tungt, skal ophænget kunne holde til det.
  • Den type væg, du arbejder med – Det skal naturligvis være muligt at kunne hænge det op på netop din væg.
  • Skab personlighed med et ophæng i læderrem til hylder. Læderrem fås i flere forskellige farver, men det giver et rustikt og råt look, som passer godt ind til det traditionelle.

Vælg den rette placering

Når du har fundet de perfekte bøjler, er det tid til at vælge placering af hylderne. Det vigtigste er, at de er placeret i en behagelig højde, så du kan nå alt uden at skulle anstrenge dig. En anden ting at huske på er, at hylderne ikke skal placeres for tæt på loftet eller vinduerne, da dette kan får rummet til at se trangt ud.