3 attraktioner i Danmark, som altid er et besøg værd

august 25, 2022 0 Af admin

Vi lever i et fantastisk land, så det er slet ikke nødvendigt at tage til udlandet for at opleve nogle attraktioner, som er et besøg værd. Hvis du leder efter nogle udflugter, enten for din familie eller din virksomhed, så har vi her samlet 5 attraktioner i Danmark, som altid er et besøg værd, uanset hvem du er.

Tivoli

Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, lige fra de vilde oplevelser til gode middage og store koncerter. Her er der noget for enhver smag. Der er bl.a. en gammel, smuk have, eksotisk arkitektur og historiske bygninger. Der er også om aftenen en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. Forlystelserne er også alle designet til at matche arkitekturen og haverne. Nogle er nostalgiske, andre er rene adrenalinsys. Tivoli har også et årligt musikprogram, der byder for noget for enhver smag og alder, f.eks. Mundomandag med musik fra alle verdenshjørner, Tirsdagstoner med danske sange og Onsdagsjazz. Der er live musik hver eneste dag. Tivoli har også et godt og varieret udbud af mad og drikke, lige fra fransk bistro til gourmet burgere. Det er dog også muligt at medbringe egen picnic og nyde den på plænen.

Zoo

I Zoo kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Du kan komme helt tæt på de ikoniske pandaer og isbjørne og se verden for oven som en giraf. Du får også en masse overraskende viden og maven fuld med sunde måltider – bl.a. franske retter med et asiatisk tvist, hyggelig og klassisk dansk mad og lækre kager. Her er der opdagelser hver dag 365 dage om året.

Botanisk have

I Botanisk Have i København kan du opleve over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Den udgør hele 5000 kvm under glas, hvoraf omkring 2000 er tilgængelige for publikum. Haven er igennem tiden blevet indrettet fire gange, hvor anlægget af den fjerde og nyeste blev afsluttet i 1874. I 2018 åbnede Botanisk Have et nyt sommerfuglehus, som er åbent i hele sommerhalvåret. Haven har også en udendørs café, som har åbent om sommeren. Her serveres forfriskninger fra en charmerende Citroën-van fra 70’erne. Der er også en butik, der sælger planter, frø, plakater og andre botaniske artikler.

Der er mange flere skønne steder i Danmark, som uden tvivl er et besøg værd, f.eks. Bakken, Legoland, Djurs Sommerland, Louisiana Museum of Modern Art og Rundetårn. Hvis du altså gerne vil rundt i landet og opleve nogle af de mest populære attraktioner, anbefaler vi leje af minibus, så du nemt kan komme rundt med hele familien eller anden gruppe uden at skulle ud og benytte offentlig transport.