Hvad du må og ikke må gøre ved indretning af din entre

oktober 4, 2022 0 Af admin

Hvis du ønsker at tilføje et personligt præg til dit hjem, er gangen et godt sted at starte. Der er dog et par ting, du bør huske på, før du går i gang. Her er nogle dos and don’ts for indretning af din entré:

 

Do:

 

-Vælg et farveskema, der passer til resten af dit hjem. Du ønsker, at din gang skal flyde problemfrit sammen med resten af huset, så det er vigtigt at vælge farver, der supplerer hinanden.

 

-Hæng kunstværker i øjenhøjde. Dette vil skabe et fokuspunkt i din gang og få den til at føles mere indbydende.

 

-Tilføj et par dekorative elementer. Et par velplacerede vaser eller skulpturer kan tilføre interesse til din entre uden at få den til at føles rodet.

 

-Sørg for, at dit gulv er i god stand. Din entre er et af de første steder, som besøgende ser, når de kommer ind i dit hjem, så du vil gerne sikre dig, at den ser bedst ud. Hvis dit gulv ser lidt træt ud, bør du overveje at udskifte det.

 

Lad være:

 

– overfylde rummet. Hallen er normalt et af de mindre rum i huset, så du ønsker ikke at få det til at føles trangt ved at fylde det med for mange møbler eller indretning. Et par velvalgte stykker er alt, hvad du har brug for.

 

– glem alt om opbevaring. Gangarealer kan hurtigt blive rodet, hvis der ikke er noget sted at opbevare ting som paraplyer, sko, og frakker. Tilføj et par kroge eller et lille skab for at holde orden i tingene. Du kan også finde dig en knagerække med hylde, hvis du gerne vil have det til at se lidt mere elegant ud, end det allerede gør.

 

– forsøm belysningen. En veloplyst gang vil føles varm og indbydende. Sørg for, at du har nok lysarmaturer til at gøre det lyst både om dagen og om natten.

 

Med disse tips i baghovedet er du klar til at begynde at indrette din gang! Husk bare at holde det enkelt og stilfuldt, så vil du elske resultatet.