Byen med vennerne

september 15, 2023 0 Af admin

Det må have været for et par uger siden, hvor jeg var ude i byen. Mig og mine venner havde valgt at tage byen efter lang tid, da vi har en ven, som ikke bor tæt på os længere. Han var en barndomsven, som vi kendte, da vi var små, men han flyttede herfra, da han blev ældre. Det betyder, at vi knap nok så ham. Men nu var vi så også blevet ældre, hvilket betyder, at han sagtens kunne tage turen her til København igen, hvilket han så gjorde. Og det skulle vi selvfølgelig fejre med en tur i byen, og det gjorde vi også.

Turen i byen var rigtig hyggelig. Vi fik alle sammen lidt at drikke, og med ‘lidt’ mener jeg egentlig meget, fordi det, der sker næst, er nemlig det, at jeg taber min telefon, og skærmen går i stykker. Det satte dog ikke en stopper for min aften. Jeg fortsatte stadig med at have det sjovt, selvom min telefon var gået i stykker. Jeg ved, at mange nok ville panikke i sådan en situation, men det gjorde jeg ikke, da jeg allerede kendte til en rigtig god butik, der ligger der, hvor jeg bor i Køge, nemlig Fixphone.dk. De reparerer min telefon nemt, hurtigt og billigt. Mig og ham, der arbejdede derinde, havde faktisk en rigtig god samtale, da han var rigtig flink. Jeg fortalte ham også, hvor god en service det var, og hvor glad jeg var for den oplevelse, jeg fik derinde.

Hvis der nu er nogle andre, der skulle få ødelagt deres telefon eller andet, så vil jeg anbefale dig at tage ind til dem. De gør et supergodt stykke arbejde og sender dig 100% ud med et smil på læben. Desuden frygter jeg ikke, at min telefon eller andet, jeg nu har, skulle gå i stykker igen. Det har egentlig aldrig gjort, siden jeg lærte dem at kende.